Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Guke Construction Machinery Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Amma

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615959232320

WhatsApp : +8615959232320

Free call

GUKE στην κατασκευή Indonesia2019

October 31, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για GUKE στην κατασκευή Indonesia2019

Από τις 18 Σεπτεμβρίου 2019 ως τις 21 Σεπτεμβρίου 2019, η επιχείρησή μας συμμετείχε στα 21ST ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΉ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ EXHIBTION.

Το ορυχείο, το φορτηγό, το σκυρόδεμα, το πετρέλαιο και η θαλάσσια έκθεση πραγματοποιήθηκαν συγχρόνως. Αυτή η έκθεση άνοιξε όλα τα περίπτερα της Τζακάρτα διεθνές EXPO Kemayoran, όπως το περίπτερο Α, το περίπτερο Β, το περίπτερο Γ, το περίπτερο Δ, κ.λπ. Είναι η μεγαλύτερη έκθεση μεταλλείας εφαρμοσμένης μηχανικής στην Ινδονησία και προσέλκυσε πολλούς τοπικούς υψηλής ποιότητας αγοραστές για να διαπραγματευτεί και την αγορά στην περιοχή.

 

Σαν σημαντικό μέρος των μηχανημάτων κατασκευής, το παρέμβυσμα ελαίου διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση της κανονικής και σταθερής χρήσης του εξοπλισμού.

Ο θάλαμός μας είναι στα εκθέματα B4424.The σε αυτήν την έκθεση περιλαμβάνει: εξάρτηση επισκευής παρεμβυσμάτων ελαίου για τον κύλινδρο πετρελαίου, εξάρτηση επισκευής παρεμβυσμάτων ελαίου για την υδραυλική αντλία, εξάρτηση επισκευής παρεμβυσμάτων ελαίου για τη βαλβίδα ελέγχου, ο κ.λπ., μια πλήρης σειρά σπασμένου παρεμβύσματος ελαίου σφυριών, καθώς επίσης και διάφορα μέρη του εκσκαφέα/του σπασμένου σφυριού, οι οποίες έχουν προσελκύσει πολλή προσοχή από τους επισκέπτες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για GUKE στην κατασκευή Indonesia2019  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για GUKE στην κατασκευή Indonesia2019  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για GUKE στην κατασκευή Indonesia2019  2

Αυτή η έκθεση GUKE για να παρουσιάσει στους υπερπόντιους πελάτες αξιόπιστη ποιότητα, καλή σταθερότητα των ποιοτικών προϊόντων, αλλά και για να παρουσιάσει την ενεργό ένταξη στην υπερπόντια αγορά, το υπερπόντιους όραμα αγοράς υπηρεσιών και προσδιορισμό.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας