Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Guke Construction Machinery Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Amma

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615959232320

WhatsApp : +8615959232320

Free call
Guangzhou Guke Construction Machinery Co., Ltd.

Co. μηχανημάτων κατασκευής Guangzhou GUKE, ΕΠΕ.

  • Guangzhou Guke Construction Machinery Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: GUKE, B+SZZ Αριθμός Υπαλλήλων: 1~100
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 2015
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Co. μηχανημάτων Guangzhou GUKE, ΕΠΕ --Επαγγελματικός προμηθευτής σφραγίδων.

 

Η Co. μηχανημάτων Guangzhou GUKE, ΕΠΕ βρίσκεται στη μεγαλύτερη διεθνή αγορά μηχανών της περιοχής περιοχής Guangzhou Tianhe zhucun με την κατάλληλη μεταφορά, υποδεικνυόμαστε τον πράκτορα B+SZZ στην Κίνα και στο εξωτερικό, που ασχολείται με την εξειδικευμένη υδραυλική σφραγίδα κυλίνδρων την παραγωγή και το εμπόριο Ε&Α、, εν τω μεταξύ τον ανεφοδιασμό με όλα τα είδη εξαρτήσεων σφραγίδων, υδραυλικών εξαρτήσεων σφραγίδων διακοπτών, εξαρτήσεων σφραγίδων εκσκαφέων, δακτυλίου κυλίνδρων, κορεατικά σφραγίδας προωθητών, διαφράγματος, Orings etc.suitable εκσκαφέων για όλα τα είδη εμπορικού σήματος μηχανών όπως την ΙΑΠΩΝΊΑ、 ΚΟΡΕΑΤΙΚΌ、 ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ etc.also που μπορούμε να κάνουμε το προϊόν σύμφωνα με το αίτημα των πελατών.

Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο για χρόνια. Επιμένουμε για να παρέχουμε σταθερό τον υψηλό - ποιοτικό προϊόν και η καλύτερη υπηρεσία μας στους πελάτες μας, τελικά έχουμε συνεργάτες τους όλο και περισσότερο σταθερούς και πίστης στον κόσμο.

Για το έτος 2019, στοχεύουμε να παγιώσουμε την παρουσία μας στη διεθνή αγορά και βελτιώνοντας την αναλογία τιμών των προϊόντων μας στον καλύτερο ικανοποιήστε τις ανάγκες οι διανομείς μας.

GUKE σας προσκαλεί για να μας ενώσει και για μια συλλογική ανάπτυξη και για να δημιουργήσει το λαμπρό μέλλον! Αναμείναμε για τη συνεργασία σας!

Ιστορία

Η Co. μηχανημάτων Guangzhou GUKE, ΕΠΕ βρίσκεται στη μεγαλύτερη διεθνή αγορά μηχανών της περιοχής περιοχής Guangzhou Tianhe zhucun με την κατάλληλη μεταφορά, το εργοστάσιό μας έχει περισσότερο από 15 έτη ιστορίας, έχουμε μια καλή αγορά στην Κίνα και στο εξωτερικό, συμμετέχων στην εξειδικευμένη υδραυλική σφραγίδα κυλίνδρων την παραγωγή και το εμπόριο Ε&Α、, εν τω μεταξύ τον ανεφοδιασμό με όλα τα είδη εξαρτήσεων σφραγίδων, υδραυλικών εξαρτήσεων σφραγίδων διακοπτών, εξαρτήσεων σφραγίδων εκσκαφέων, δακτυλίου κυλίνδρων, κορεατικά σφραγίδας προωθητών, διαφράγματος, Orings etc.suitable εκσκαφέων για όλα τα είδη εμπορικού σήματος μηχανών όπως την ΙΑΠΩΝΊΑ、 ΚΟΡΕΑΤΙΚΌ、 ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ etc.also που μπορούμε να κάνουμε το προϊόν σύμφωνα με το αίτημα των πελατών.

Υπηρεσία
  • Είμαστε κατασκευαστές και άμεσες πωλήσεις προϊόντων.
  • Άριστος και αξιόπιστος εξοπλισμός παραγωγής και εξοπλισμός επιθεώρησης.
  • Πολλά έτη πρακτικής εμπειρίας βιομηχανίας.
  • Άριστη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων.
  • Επαγγελματική τεχνολογία παραγωγής.
  • Υψηλός - ποιοτικές πρώτες ύλες από τη Γερμανία και την Ιαπωνία.

 

Η ομάδα μας

έχουμε περισσότερους από 60 εργαζομένους στο εργοστάσιο, και έχουμε τον πωλητή περισσότερο από 20 στην Κίνα και στο εξωτερικό

 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας